Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  • PayPal - EAN

    PayPal - EAN

Silky Rainbow - 3de premium PLA

6aa-10892

1,75mm

1 kg. 

199,95 kr.
Inkl. moms
Antal
På lager

Beskrivelse

Farve: Silky Rainbow

Diameter: 1.75mm

Materiale: PLA

Vægt: 1kg

Mærke: 3DE Premium

3DE Premium PLA er et perfekt valg til et godt hverdagens PLA 3D print materiale. Det er et ugiftigt filament og har ingen ubehagelig lugt under printning. Spolen er sort og enkel - et simpelt rent design! Polyacinsyre (PLA) er en biologisk nedbrydelig polymer, der er fremstillet af mælkesyre - den er lavet af majs eller andet miljøvenligt biomateriale. 3DE Premium printer godt mellem 190°C -210°C og er en nem PLA at printe med. Det kan printes på en kold bed, men vi anbefaler omkring 45-60°C på bed for at sikre en god første lagsbinding.

Vi anbefaler 3DE Premium til alle slags job - du vil ofte se, at den nye 3DE Premium vil gøre det meget bedre end andre materialer - det skyldes, at vi bruger et nyt formularmix i produktionen, hvilket betyder, at trådens styrke og den endelige print er meget højere end mange andre PLA filamenter.

3DE Premium  kan bruges på akryl-, glas-, alu-, PEI-ark, pc-ark, Kapton, 3M-tape og mange andre materialer - med eller uden lim eller andre klæbende lim. Alle 3DE Premium spoler er pakket med 1 kg materiale og vejer ca. 1,4 kg i alt (med spole). Alle spoler er vakuumpakket med silicagel kugler, for at undgå fugt. 3DE Premium leveres i 1.75mm og 2.85mm for at sikre, at alle normale typer 3D printer kan bruge vores filament. Vi sikrer en perfekt rundhed og tæt diameter kontrol af filamentet - dette vil sikre, at du vil modtage en god kvalitet filament til din 3d printer.

3DE Premium er den bedst sælgende 3D printer filament i vores butik. Vi er kendt over hele verden for vores lave pris og høj kvalitet.

Vi anbefaler 3DE Premium fordi:

* Meget let at printe med - selv ved lave temperaturer.

* Lav warping filament

* Det er miljøvenligt

* Ingen ubehagelige lugt eller partikler

* Printer ved omkring 195-205°C.

* Heatbed ikke nødvendigt - 60°C, hvis muligt.

* Tolerance: ± 0.05 mm

* Spool Size: 200 x 55mm

*  Spool Hub Diameter: 53mm

Produktoplysninger
6aa-10892
16 andre varer i den samme kategori:

Følg os på Facebook