3DNielsens Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

3DNielsen er en virksomhed, som er baseret på en webshop. Vi behandler ordre via. vores webshop samt e-mail.

Vi er dataansvarlige. Vi modtager personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnr., når folk lægger en bestilling hos os, har spørgsmål vedr. 3d print eller lign.

Vi bruger vores data til at sende varer ud og udføre en god kundeservice.

Når du lægge en ordre hos 3DNielsen, er der en række personoplysninger som skal indtastet, for at vi kan gennemføre ordren. De oplysninger er blandt andet; dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer, betalingsoplysninger samt offentlige IP-adresse.

Vi har omhyggelig udvalgte og faste ansatte hos 3DNielsen, som behandler din ordre på vores eget lager. Få pakker sendes fra fjernlager. Vi har ordre kontrol i form af, at medarbejder er underlagt tavshedspligt og datafortrolighed. Vi er opmærksomme på at få makuleret papir, hvorpå der står personoplysninger, som ikke skal bruges længere. Mapper indeholdende personoplysninger vedr. returvarer, specialbestillinger er i aflåst skab. Derudover har vi faste procedurer vedr. ud printning af ordre samt pakning af disse.

GLS er vores primære fragtmænd, som håndterer varerne når de kommer fra vores lager. Men sender også via PostNord

Navn og adresse bliver brugt i forhold til at få sendt pakken ud det rette sted. Dit mobilnummer vil blive brugt, for at GLS og PostNord kan sende track and Trace nummer ud til dig. 

Der bliver sendt en ordrebekræftelse ud på mail og vi bruger kun mail eller mobilnummer til evt. tvivlsspørgsmål vedr. din ordre. 

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet når det har tjent sit formål.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger pensopay (betalingsoplysniger), billy (fakturering og bogføring), fjernlager samt GLS/PostNord (fragt/levering). Vi har indgået databehandleraftaler med disse data behandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har. Dette kan gøres med henvendelse til:

Tlf.: 31 66 86 08

E-mail: kundeservice@3dnielsen.dk

Du kan også som kunde hos os, altid gå ind og finde de oplysninger som vi har indsamlet under din konto.

Du har retten til at få udleveret dine oplysninger - dataportabilitet eller rette i dem, hvis der er fejl i dine oplysninger. Du kan altid rette henvendelse til os på ovenstående e-mailadresse, hvis du ønsker om ændringer eller dataportablitet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen at sende os en mail på ovenstående mail. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter modtagelse af din sidste bestilte vare, i henhold til nuværende bogførings lovgivning. 

Følg os på Facebook