Handelsbetingelser

Handelsbetingelser Privat

Alle priser i kataloget er vist inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Sådan handler du hos os:

For at foretage et køb på 3DNielsen skal du igennem følgende trin:

Køb af varer 

For at handle hos 3DNielsen skal du gennem 7 trin:

 1. Find din vare i kataloget, vælg antal og tryk 'Læg i kurv'
 2. Klik på kurven og se / ret din bestilling
 3. 'Fortsæt til Kassen' og indtast dine oplysninger
 4. 'Gennemse Bestilling' og accepter handelsbetingelser
  Ret evt. til om nødvendigt
 5. 'Gå til betaling' og vælg betalingsform
  Vælges kortbetaling sendes du videre til Quick pay
 6. Vælg betalingskort, Indtast kortoplysninger og gennemfør betaling
  Aftalen indgås endelig, når du gennemfører betalingen
 7. Når betalingen gennemføres, så ser du kvittering for dit køb og kan printe den ud
  Kvitteringen sendes naturligvis også til din mail

 

Sikkerhed

Alle betalingsmåder sker via en sikker forbindelse (https). De indtastede oplysninger er krypterede (SSL) og kan ikke læses af andre. Kortoplysningerne sendes over en krypteret forbindelse til serveren. 3DNielsen opfylder alle de krav, som PBS stiller til sikkerhed, og vi har derfor på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger. Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

I forbindelse med køb hos 3DNielsen registrerer vi dine oplysninger: Navn, adresse, mail og telefonnummer. Dette gøres for at sikre levering af varen. 3DNielsen bruger ikke dine oplysninger til andre formål uden dit samtykke. 3DNielsen deler ikke dine oplysninger med andre.

 

Du kan kontakte os på 31668608 (man-tors 17-19 & fre fra 15-17) eller på kundeservice@3dnielsen.dk som vi besvarer inden for 24 timer på hverdage.

 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du logge ind på siden eller sende en e-mail til kundeservice@3dnielsen.dk.

 

3DNielsens Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

3DNielsen er en virksomhed, som er baseret på en webshop. Vi behandler ordre via. vores webshop samt e-mail.

Vi er dataansvarlige. Vi modtager personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnr., når folk lægger en bestilling hos os, har spørgsmål vedr. 3d print eller lign.

Vi bruger vores data til at sende varer ud og udføre en god kundeservice.

Når du lægge en ordre hos 3DNielsen, er der en række personoplysninger som skal indtastet, for at vi kan gennemføre ordren. De oplysninger er blandt andet; dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer, betalingsoplysninger samt offentlige IP-adresse.

Vi har omhyggelig udvalgte og faste ansatte hos 3DNielsen, som behandler din ordre på vores eget lager. Få pakker sendes fra fjernlager. Vi har ordre kontrol i form af, at medarbejder er underlagt tavshedspligt og datafortrolighed. Vi er opmærksomme på at få makuleret papir, hvorpå der står personoplysninger, som ikke skal bruges længere. Mapper indeholdende personoplysninger vedr. returvarer, specialbestillinger er i aflåst skab. Derudover har vi faste procedurer vedr. ud printning af ordre samt pakning af disse.

GLS er vores primære fragtmænd, som håndterer varerne når de kommer fra vores lager. 

Navn og adresse bliver brugt i forhold til at få sendt pakken ud det rette sted. Dit mobilnummer vil blive brugt, for at GLS kan sende track and Trace nummer ud til dig.

Der bliver sendt en ordrebekræftelse ud på mail og vi bruger kun mail eller mobilnummer til evt. tvivlsspørgsmål vedr. din ordre.

 

Datasikkerhed

Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil udelukkende blive brugt til det formål de er indsamlet til og vil blive slettet når det har tjent sit formål.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger pensopay (betalingsoplysniger), billy (fakturering og bogføring), fjernlager samt GLS/PostNord (fragt/levering). Vi har indgået databehandleraftaler med disse data behandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har. Dette kan gøres med henvendelse til:

Tlf.: 31 66 86 08

E-mail: kundeservice@3dnielsen.dk

Du kan også som kunde hos os, altid gå ind og finde de oplysninger som vi har indsamlet under din konto.

Du har retten til at få udleveret dine oplysninger - dataportabilitet eller rette i dem, hvis der er fejl i dine oplysninger. Du kan altid rette henvendelse til os på ovenstående e-mailadresse, hvis du ønsker om ændringer eller dataportablitet. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, er du velkommen at sende os en mail på ovenstående mail. Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter modtagelse af din sidste bestilte vare, i henhold til nuværende bogførings lovgivning.

 

Bestilling

På 3dnielsen.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

 

Fragtomkostninger:

Fragt bliver igennem 3DNielsen beregnet ud fra vægt og destination. Dette gælder udelukkende for pakker til Danmark. Vi sender ikke til Grønland og Færøerne.

Vi leverer fortrinsvis med GLS.

3DNielsen har variable fragtpriser. Disse priser udmåles automatisk i forhold til din ordrestørrelse/vægt og er tilpasset i henhold til GLS leveringspriser. Prisen kan variere fra 50,- til 400,-. ex. fragtforsikringer for særligt udsat gods.

Afhentning kan ske på vores adresse, MÉN kun efter forudgående aftale med os. Det er ikke alle varer der findes på vores eget lager, men sendes direkte fra leverandørerne.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Indholdet i dette katalog er normalt lagervare. Undtagelsesvis kan enkelte varenumre være midlertidigt udsolgt, og vil så hurtigt genfremskaffes. Ældre varer kan desværre udgå fra lager og kan ikke genanskaffes. De fleste varer er importeret, for at kunne holde minimumspriser. 

Anvendelse af 3dprintere i praksis SKAL foregå under opsyn for at forhindre skader - på og omkring 3dprinter / omkringliggende lokaler eller genstande. Anvendes printeren uden opsyn, vil dette altid betyde at det er købers ansvar for skader, som følge af fejlprint, nedbrud, brand/brandskader mv. Sker der fejlprint skal enheden stoppes/slukkes og fejlen skal udbedres. 

Vi anbefaler at man ALDRIG bruger en 3dprinter uden konstant opsyn, da det kan have fatale konsekvenser - det er uden for 3DNielsens ansvar for hvorledes og til hvilke formål 3dprintere og tilbehør anvendes. Vi henviser til producenternes brugervejledninger og anbefaler at man handler ud fra disse.

BILLEDMATERIALE I KATALOG

Billederne som er brugt i kataloget, kan afvige i større eller mindre grad fra det virkelige produkt. Dette skyldes at vi konstant arbejder på at forbedre vores leverancer, kvalitet mv. af både printere, tilbehør og brugsstoffer. Vi arbejder på at holde billederne opdateret.

BETALING:

Hos 3DNielsen kan du betale med de mest anvendte betalingskort såsom Dankort, Visa-Dankort, MasterCard, Elektron mfl. gennem sikke betaling via. NETS. Der tages ikke gebyr ved betaling på 3dnielsen.dk.

Offentlige institutioner kan betale med EAN faktura.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra 3dnielsen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

PRISER: 
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med 3dnielsen.dk indgås aftaler på: Dansk. Hertil lægges forsendelsesomkostning. 

Vi forbeholder os ret til at ændre priserne i takt med pris-/kursændringer udefra. 

Priserne gælder, hvis ikke andet er angivet, for 1 stk. For metervarer (kabler o.l.) gælder, hvis ikke andet er angivet, pris pr. meter. 
 
Vi gør alt vi kan for at forene god service med billige priser. Vi gennemgår konstant vores priser og retter også priserne nedad.

LEVERING: 
Bestillingerne vil normalt sendes indenfor 2 hverdage, og være fremme hverdagen efter. 

Særlige betingelser vedr. printere i kabinet:

I forbindelse med bestilling af en printer i kabinet vil der blive tillagt et forsikringsgebyr der er korrigeret i forhold til Bring Parcels forsikringspriser. Dette gøres for at sikre kundens produkt samt for at sikre at produktet bliver fragtet på bedste vis.

REKLAMATION:

Du har efter dansk købelov 24 måneders reklamationsret på varer købt på 3dnielsen.dk, fra den dag du modtager din ordre. 

Ved reklamation skal du kontakte 3DNielsen via mail på kundeservice@3dnielsen.dk.

Skal varen retur til 3DNielsen, sker dette for 3DNielsens regning med GLS, ellers er det for købers egen regning.

RETURRET: 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på 3dnielsen.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail kundeservice@3dnielsen.dk hvori ordrenummer skal oplyses. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i disse betingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Varens stand, når du sender den retur

RETURNERING
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end
hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk
butik.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket
betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig
af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

3DNielsen
Kippingevej 4

4840 Nørre Alslev

Danmark

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (reklamationsret)
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på 3dnielsen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAGTOMKOSTNINGER

Når du skal reklamere/returnere en vare købt hos 3DNielsen skal dette gå gennem vores kundeservice. Normale producere er, at der gennem vores kundeservice sendes en retur-fragtseddel, som skal påføres returpakken. Denne kan efterfølgende indleveres ved GLS.

3DNielsen dækker ikke fragtomkostninger for returvarer/reklamationer der er sendt med eget/eksternt fragtselskab. 

Varen sendes til:

3DNielsen

Kippingevej 4

4840 Nørre Alslev

Danmark

VI HAR BRUG FOR FØLGENDE INFORMATION, NÅR DU SENDER VAREN TIL OS


Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt på dansk.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Fejl og mangler

Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel ej heller dækket af garanti. Sliddele defineres bla. som bearings, rods og andre bevægelige dele. Hertil tilføjes også de varme dele ved elektronik og 3dprint især der typisk gælder hotends, dyser, heated bed - emneplade mv. samt tilhørende glas eller anden belægning.

Produktionsfejl dækkes efter købelovens paragraffer og henvendelse herom sker gennem kundeservice på kundeservice@3dnielsen.dk med gyldigt ordre id/faktura. 

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE?


Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

For at du kan indgå aftale med os på 3dnielsen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos 3DNielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra 3DNielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:
Direktøren
,

Den dataansvarlige på 3dnielsen.dk

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice@3dnielsen.dk. Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, hvis betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet
www.forbrug.dk
Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby
kfst@kfst.dk
41 71 50 50 (Hverdage 9-12)

Du kan også anvende denne online forbrugerklage portal på dette link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR
(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

3DNielsen
Kippingevej 4

4840 Nørre Alslev


31668608
kundeservice@3dnielsen.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
- Bestilt den (*)/modtaget den (*)
- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
- Dato

(*)Det ikke relevante udelades

 

Cookies på 3dnielsen.dk

Cookies er små kodefiler, der gemmes på din computer, når du besøger mange internetsider. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies kan bl.a. bruges til at få oplysninger om antallet af besøgende og antal sidevisninger på en hjemmeside.

Opbevaring af cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Personoplysningerne registreres hos 3dnielsen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

3DNielsen har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.


Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til 3dnielsen.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos 3dnielsen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til 3dnielsen.dk via e-mail kundeservice@3dnielsen.dk

Den dataansvarlige hos 3DNielsen er CEO, Jakob Hansen

 

Betingelser for handel B2B.

Salgs- og leveringsbetingelser for B2B Kunder

1. Anvendelse og gyldighed

1.1 Enhver leverance af produkter fra 3DNielsen sker i henhold til nedenstående salgs- og leverings-betingelser, medmindre disse er fraveget ved udtrykkelig skriftlig aftale.

1.2 Købers angivelse af særlige vilkår i bestillingslisten/ordren m.v. anses ikke som fravigelse af nedenstående vilkår, medmindre 3DNielsen skriftligt har accepteret disse.

1.3 Brugsvejledninger, manualer, MSDS/SGS-rapporter og andre informative guides kan forekomme på andre sprog end dansk - dog vil der altid være en engelsk manual til rådighed fra 3DNielsen eller direkte fra producenten. Det er købers ansvar at sikre at disse forekommer på Dansk eller andet valgt sprog. Vi garanterer som minimum et af følgende på engelsk.

1.4 Anvendelse af 3dprintere i praksis SKAL foregå under opsyn for at forhindre skader - på og omkring 3dprinter / omkringliggende lokaler eller genstande. Anvendes printeren uden opsyn, vil dette altid betyde at det er købers ansvar for skader, som følge af fejlprint, nedbrud, brand/brandskader mv. Sker der fejlprint skal enheden stoppes/slukkes og fejlen skal udbedres.

1.5 Vi anbefaler altid at man bruger korrekt godkendt udsugning i forbindelse med brug af 3dprint indenfor erhverv. Dette giver en sikkerhed for det omgivne miljø omkring brugen af 3dprint indendørs og sikrer brugere imod UFP, fejlagtig brug af maskine, temperatur fejl på maskiner eller lignende, som kan give anledning til forhøjet UFP-udledning mv.

1.6 I henhold til arbejdstilsynet har vi pt. få retningslinjer i forhold til råd og vejledning i forhold til brug af Thermo plast i 3dprint. Vi anbefaler derfor at man som virksomhed tager sine forholdsregler. Det er op til den enkelte arbejdsgiver at vurdere behovet for processventilation samt eksternt lokale for 3dprintere i virksomheden.

2. Købsaftale

2.1 Aftale om ordre sker skriftligt via 3dnielsen.dk

3. Priser

3.1 Alle priser er inkl. moms.

3.2 3DNielsen forbe­holder sig ret til at regulere de aftalte priser for ikke-leverede varer i tilfælde af valutakursændringer, prisforhøjelser fra underleverandører, råvare prisstig­ninger, ændringer i arbejdslønninger, statsindgreb eller lignende forhold.

3.3 EAN-betalinger foregår via EAN faktura med en betalingfrist på 30 dage netto. 

4. Levering

4.1 Ordre bliver sendt inden for 2 hverdage, såfremt Køber ønsker dette. Køber informeres såfremt levering ikke kan ske normalt

4.2 Levering sker normalt med GLS, men 3DNielsen forbeholder sig ret til frit at skifte fragtleverandør.

4.3 Med mindre andet aftales sker levering på dansk adresse.

4.4 Forsinkelse i forbindelse med levering giver ikke Køber ret til at annullere handlen.

4.5 Ved levering på paller skal kunden aflevere tilsvarende antal byttepaller til fragtmanden. Alternativt vil pallen blive faktureret til Køber efterfølgende.

 5. Betaling

5.1 Betaling sker via kortbetaling, såfremt andet ikke er aftalt.

5.2 Betaler Køber ikke købesummen i rette tid, kan 3DNielsen fra forfaldsdagen beregne sig morarente med 1,5 % per påbegyndt måned.

5.3 Køber er uberettiget til at tilbageholde nogen del af købesummen som sikkerhed for opfyldelse af eventuelle modkrav vedrørende andre leverancer, og sådan tilbageholdelse vil være at betragte som væsentlig misligholdelse af aftalen.

6. Ejendomsforbehold

6.1 3DNielsen har ejendomsretten til enhver leverance indtil betaling er sket.

7. Transportskader

7.1 Ved modtagelse af varer, der har lidt skader under transporten, skal denne skade dokumenteres med foto. Fotoet indsendes til kundeservice@3dnielsen.dk med angivelse af, hvilke varer, der har lidt skade. 
Kundeservice behandler herefter sagen og arrangerer erstatningsleverance.

8. Returnering af varer

8.1 3DNielsen modtager kun varer retur efter forudgående skriftlige aftale. Varerne skal fremsendes i original, ubrudt emballage for Købers regning og risiko.

9. Følgeskader/Indirekte tab

9.1 3DNielsen er ikke ansvarlig over for Køber for nogen form for følgeskader eller indi­rekte tab, som måtte udspringe af eller i relation til en aftale, som reguleres af disse salgs- og leveringsbetingelser.

9.2 3DNielsen er ikke ansvarlig over for Køber for nogen form for følgeskader eller indi­rekte tab, som relaterer sig til 3dprintere (materialer, elektronik mv.)

10. Reklamationer

10.1 Krav vedrørende mangler, forsinkelse, produktansvar eller andre krav om erstat­ning skal fremsættes skriftligt til 3DNielsen uden ugrundet ophold.

10.2 Fejl ved et produkt som følge af naturligt slid, overlast, mangelfuld betjening, hændeligt uheld eller andre forhold, for hvilke Køber bærer ansvaret eller risikoen, udgør ikke en mangel. Sliddele defineres bla. som bearings, rods og andre bevægelige dele. Hertil tilføjes også de varme dele ved elektronik og 3dprint især der typisk gælder hotends, dyser, heated bed - emneplade mv. samt tilhørende glas eller anden belægning.

10.3 3DNielsen ansvar for mangler er begrænset til om levering af den mangelfulde vare, hvis 3DNielsen vurderer at omstændigheder fra 10.2 er gældende og at manglen er gjort 3DNielsen bevidst kort tid efter levering af produktet. Med kort tid defineres få dage.

10.4 B2B er ikke omfattet af normal Dansk købelov, men herimod individuel aftale med 3DNielsen.

11. Force majeure

11.1 3DNielsen er berettiget til at annullere ordrer eller udskyde aftalt levering af varer, og er i øvrigt fri for ansvar for enhver manglende, mangelfuld eller forsin­ket levering, der helt eller delvist skyldes omstændigheder, som ligger uden for 3DNielsen rimelige kontrolmuligheder som følge af aftaler som følge af krig, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe, vulkanudbrud samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af parterne på tidspunktet for indgåelse af denne aftale.

12. Delvis ugyldighed

12.1 Hvis en eller flere af bestemmelserne i disse salgs- og leveringsbetingelserne kendes ugyldige, ulovlige eller uigennemførlige, skal ingen af de øvrige bestemmelsers gyldighed, lovlighed eller gennemførlighed påvirkes eller forringes deraf.

 

13. Tvister

13.1 Enhver uenighed eller tvist mellem parterne om forståelsen eller rækkevidden af disse salgs- og leveringsbetingelser afgøres efter dansk ret. Enhver tvist, som ikke kan løses i mindelig­hed, skal indbringes for retten ved 3DNielsen værneting.

 

3DNielsen
2019

 

Website: 3dnielsen.dk
Virksomhedens juridiske navn: 3DNielsen v/Jakob Hansen
Organisationsform: enkeltmandsvirksomhed
CVR: 40838295
Virksomhedsadresse: Kippingevej 4
Nørre Alslev
4840
Danmark
E-mailadresse: kundeservice@3dnielsen.dk
Telefon: 31668608
Virksomhedens etablerings år: 2019

 

Følg os på Facebook